خط پارسی

جوک های جدید و متن های زیبا و عکس های ورزشی

خط پارسی

جوک های جدید و متن های زیبا و عکس های ورزشی

طرز تهیه خورش کدو حلوایی

| دوشنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۰۸ ق.ظ | ۰ نظر


پخت خورش کدو حلوایی, نحوه پخت خورش کدو حلوایی

نحوه پخت خورش کدو حلوایی

 

مواد لازم برای خورش کدو حلوایی :

مرغ  4 تکه دلخواه 
آلو  100 گرم 
 کدوحلوایی تکه شده پخته 200 گرم 
 رب گوجه فرنگی  3 قاشق سوپخوری
روغن 4 قاشق سوپخوری
پیاز 2 عدد متوسط
دارچین، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

روش تهیه خورش کدو حلوایی :

یک عدد پیاز را به همراه تکه‌های مرغ و یک عدد هویج متوسط و 3 ساقه کرفس با 2 پیمانه آب در قابلمه روی حرارت بگذارید تا کاملا مرغ بپزد. سپس آن را از آب مرغ خارج کرده و آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.

 

پیاز دیگررا نگینی کرده وبا روغن تفت دهید. سپس کمی زردچوبه به آن بیفزایید و یک دقیقه دیگر نیز به تفت دادن ادامه دهید. سپس رب را به همراه ادویه‌ها اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود. سپس مرغ را افزوده و کمی تفت دهید.

 

در نهایت آب مرغ را کنار گذاشته و آلو را بیفزایید و بگذارید تا خورش برای 30 دقیقه جا بیفتد. تکه های پخته کدو حلوایی را روی خورش گذاشته و بدون هم زدن بگذارید تا 10 دقیقه با خورش جوش خورده و به اصطلاح، طعم بگیرد. سپس آن را خاموش کنید.

 

در هنگام سرو، تکه های کدو را کنار گذاشته و پس از کشیدن خورش در ظرف مورد نظر، تکه های کدو را  در آن قرار داده و با نان یا برنج میل کنید.

 

نکته برای پخت خورش کدو حلوایی :

حتما دقت کنید که این خورش نباید آب زیادی داشته باشد و به اصطلاح باید تنگ آب شود پس به میزان آب مرغتان آب مضاعفی اضافه نکنید.

 

منبع : مجله آشپزی ایده آل - bartarinha.ir

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
کلیک کنید