خط پارسی

جوک های جدید و متن های زیبا و عکس های ورزشی

خط پارسی

جوک های جدید و متن های زیبا و عکس های ورزشی

طرز تهیه پلوی اروپائی

| يكشنبه, ۱۹ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۰۸ ب.ظ | ۰ نظر


پخت پلوی اروپائی,نحوه پخت پلوی اروپائی

روش پخت پلوی اروپائی

 

مواد لازم برای پلوی اروپائی برای 2- 4 نفر :

برنج  2 پیمانه 
 روغن  به میزان لازم
پیاز خردکرده  1 عدد متوسط 
 فلفل دلمه‌ای سبز خلالی خردکرده  1 عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی خلالی خردکرده 1 عدد
فیله‌ی گوجه فرنگی 1 پیمانه
نمک، فلفل به میزان لازم
ادویه کاری 1 قاشق چایخوری
میگوی پاک کرده 300 گرم
سرکه 1 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه پلوی اروپائی :

برنج را آبکش کنید. آن‌گاه در تابه‌ مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را در آن تفت دهید. سپس فیله‌ی گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و ادویه‌ی کاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید. حالا به میزان کافی آب، در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. میگو، سرکه و نمک را درون آب بریزید و به مدت 2 دقیقه بپزید.

 

آنگاه میگو را در صافی بریزید و بعد به مایه‌ی فراهم کرده، بیفزائید. اکنون در قابلمه‌ی دیگری، روغن بریزید و مخلوط میگو و برنج را لایه‌لایه، در آن بریزید و دم کنید. اینک پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید.

 

منبع : zendegionline.ir

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
کلیک کنید